Den 7. sptember 2016 afholdt Apple et presseevent, hvor der blev præsenteret nye produkter og ny software. Det skette i en to timer lang præsentation, som du kan se i sin helhed på Apples hjemmeside. Du kan også vælge at se et 2 minutter langt sammenkog af begivenheden her.

Ellers har jeg samlet de vigtigste nyheder nedenfor

iPhone 7

Apple lancerede to nye iPhones. De er vandtætte, har et forbedret kamera og har mistet jack-stikket til hovedtelefonerne, der nu enten skal tilkobles via Lightning-porten eller trådløst.

iPhone 7 er landet i butikkerne fredag den 16. september, og kan også bestilles hos Apple såvel som på teleselskabernes hjemesider. Der er dog allerede lang leveringstid, hvis ikke man allerede har været hurtigt ude.

Læs alt om den nye iPhone 7 her.

Apple Watch Series 2

Apple præsenterede en ny generation Apple Watch kaldet Apple Watch Series 2 med bedre vandtæthed, GPS og bedre processor. Samtidig har det oprindelige Apple Watch fået en bedre processor, og bliver solgt som Apple Watch Series 2.

Læs mere om forskellen på Apple Watch Series 1 og Series 2 her.

Læs mere om det nye Apple Watch Series 2 her.

iOS 10

iOS 10 er blevet lanceret til iPhone og iPad. Læs om nyhederne i iOS 10 her.

Mac OS Sierra

Apple annoncerede at macOS Sierre bliver frigivet den 20. september.

Læs mere om MacOS Sierra her.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.