Apple har nu to forskellige versioner af Apple Watch. Series 1 der er en lettere opgraderet udgave af den oprindelige Apple Watch, og Series 2 der er den helt nye udgave. Series 1 er ikke det samme som det oprindelige Apple Watch. Det har fået en markant hurtigere processor, der gør uret en hel del mere interessant.

Herunder har jeg lavet en lille oversigt over forskellene på de tre Apple Watch. Det oprindelige er udgået, men man vil stadig kunne finde det på hylderne i butikkerne indtil de sidste er langet over disken. Køb kun et af disse, hvis du får det til en rigtig god pris. Lad være med at give samme pris som Apple tager for Series 1.

Ud over de nævnte ting, har alle urene samme funktioner, som pulsmåler etc. og kan alle køre Watch OS 3.

Hvilket ur er det rette for dig?

Det er i virkeligheden meget nemt. Vandtætheden og GPS'en er de store forskelle. Har du planer om at bruge det til svømning, skal du gå efter Series 2. Er det vigtigt at få præcise målinger af dine løberute skal du også gå efter Series 2. Spiller de to ting ingen rolle, så vælg Series 1 og spar de 900 kr.

Apple Watch Series 1 og Series 2 kan forudbestilles hos Apple fra i dag klokken 9, og lander i butikkerne på næste fredag den 16. september.

Series 1 Series 2 1. generation
Materiale Aluminium Aluminium
Rustfrit stål (safirglas)
Keramik (safirglas)
Aluminium
Rustfrit stål (safirglas)
Guld (safirglas)
Dual-core-processor
Single-core-processor
GPS
Vandtæthed Stænkafvisende Vandafvisende Stænkafvisende
Skærm OLED-Retina-skærm (450 nits) OLED-Retina-skærm (1000 nits) OLED-Retina-skærm (450 nits)
Pris Fra 2.399 kr Fra 3.299 kr Udgået