På fredag er det Black Friday, årets største shopping-dag, hvor julehandlen skydes igang med gode tilbud. I Danmark har det efterhånden udviklet sig til Black Week eller Black Days med mere eller mindre gode tilbud i flere uger.

Apple er selvfølgelig med på vognen, men har trods alt begrænset tilbudene til at starte på selve dagen. Herefter gælder de i fire dage, altså til og med mandag i næste uge, den såkaldte Cyber Monday, der er netbutikkernes svar på Black Friday.

Hos Apple får man ikke rabat på produkterne. I stedet får man et gavekort med, når man købet noget. Det vil sige, at man køber varen til fuld pris, og får et gavekort med som man kan bruge en anden god gang. Gavekortet kan have en værdi op til 1.360 kroner, og varierer alt efter hvad man køber. Bemærk at det ikke er alle varer, der udløser gavekort. Den nye iPhone 13 gør eksempelvis ikke.

Eksempler på gavekortets størrelse

  • 1.360 kr: 27" iMac
  • 680 kr: MacBook Air eller 11" iPad Pro
  • 340 kr: iPhone 12, AirPods Pro, Apple TV eller Apple Watch SE
  • 170 kr: AirPods 2. eller 3. generation eller Apple Pencil

Listen er ikke udtømmende. Se alle Apples Black Friday-tilbud her: Black Friday shopping event

Køber du via linket ovenfor, støtter du samtidig Onx.dk, da vi modtager et par procent af Apple som tak for at henvise en kunde. Teknisk set er der derfor tale om et annoncelink, selvom Apple ikke har haft indflydelse på indholdet i denne artikel..

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.