Flere Apple-brugere har fortalt om dårlig batteritid efter installering af de seneste opdateringer til iPhonen (iOS 14) og Apple Watch (watchOS 7). Enkelte har også oplevet problemer med manglende GPS-signal og tab af diverse sundhedsdata på Apple Watch. Problemet ser ud til at kunne ramme modeller af Apple Watch og er altså ikke begrænset til bestemte modeller.

Batteriproblemer efter en større opdatering er et relativt almindeligt problem. Det rammer ikke alle, men lidt i flæng og er man blandt de ramte er det selvfølgelig voldsomt irriterende.

Apple er klar over problemet, og anbefaler at man tager backup af både Apple Watch og iPhonen. Herefter skal man fjerne parringen mellem de to og gendanne begge enheder. Når sikkerhedskopierne er indlæst igen skulle problemet være løst.

Det er en lidt voldsom fremgangsmåde, så måske du skulle starte med mit lille batteritrick, som har løst tilsvarende problem med dårlig batteritid i årevis.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.