iPhonen har af og til problemer med, at den bruger for meget strøm i standby eller under brug. Det har været tilfældet med alle iPhone-modeller i større eller mindre grad. Ikke alle oplever det, og ofte skyldes det et lokalt problem på den pågældende iPhone.

Apple forsøger jævnligt at løse problemet med softwareopdateringer, men det er ikke altid det hjælper - netop fordi problemet kan være meget lokalt. Der findes mange ting man selv kan gøre, så som at nulstille telefonen, tænke lidt over hvilke apps, der kører i baggrunden etc.

For en del år siden modtog jeg et lille simpelt tip fra en læser, der mente at have fundet løsningen på problemet med iPhonens dårlige batteritid. Jeg har absolut ingen forklaring på hvorfor tippet virker, men det gør det altså. Jeg får jævnligt mails fra folk der takker mig for lige præcis dette tip. Så sent som i dag har en læser bekræftet at det virker på hans iPhone 6s. Derfor hiver jeg det frem igen.

Løs iPhonens batteriproblemer

Tippet er meget simpelt. Du skal simpelthen bare slukke din iPhone helt og tage simkortet ud. Herefter skal du tænde telefonen igen - og vente til den er helt klar. Der vil komme en dialogboks frem, der fortæller, at der ikke er noget simkort i. Her skal du bare klikke OK. Nu skal du så slukke telefonen igen, indsætte simkortet og tænde den igen. Herefter skulle batteriproblemerne være løst.

Du skal eventuelt gøre det to gange før det virker.

Du skal være meget velkommen til at lægge en kommentar om hvorvidt tippet virker eller det ikke gør. Kun ved at dele vores erfaringer bliver vi klogere på iPhonens batteriproblemer.

Flere løsninger på iPhonens batteriproblemer

Vil du mere i dybden med iPhonens batteriproblemer, kan du her se, hvordan du kan følge batteriforbruget for hver enkelt app. Læs også vores gode tips til at spare på strømmen på iPhonen.

I visse tilfælde er der kendte fysiske problemer med iPhonens batteri hvor Apple tilbyder at skifte det uden beregning. I såfald er det smarteste at henvende sig der hvor man har købt sin iPhone.

Artiklen er ajourført i marts 2018.

             Ebog cover

Kunne du bruge tippet?

Der er mange flere hvor det kommer fra. Jeg har samlet mine 120 bedste iPhone-tips i en ny ebog (iOS 11).
Bogen har toppet bestsellerlisten i iBooks Store og kan købes for kun 49 kr.