Om onx.dk

Onx.dk er en af Danmarks ældste og mest dedikerede hjemmesider om Apples produkter. Siden efteråret 2007 har vi skrevet uafhængige nyheder anmeldelser, tips & tricks med videre. Tidligere på fire forskellige sider (iPhoneguide, iPadguide, iMacguide, og atvGuide). Fra januar 2016 er alt indhold samlet på én side: onx.dk. Her finder du al den information du har brug for, når det handler om Apples produkter.

Presse

Er du journalist fra TV, radio eller et trykt eller digitalt medie og har spørgsmål eller ønsker om et samarbejde, er du velkommen til at kontakte Onx.dk's redaktør. Bemærk at henvendelser vedrørende produkt-support ikke besvares.

Kontakt:

Redaktør: Martin Wolsing
Kontakt: Brug denne kontakt-formular

Onx.dk kan være behjælpelig med specifik viden og research, men kan også levere færdige artikler om Apple- og teknologirelaterede emner. Onx.dk har blandt andet leveret nyheder til Telias iPhone-nyhedsbrev og det trykte magasin Mediamac. Derudover har vi medvirket, assisteret eller bidraget med artikler og historier til TV2, DR1, DR2, DR P1, DR P3, Politiken, Berlingske Tidende, Ekstra Bladet, BT, Metro Express, Computer World, Fagbladet 3F, KommunikationsCast og mange flere.

Annoncering

Ønsker du at komme i kontakt med veldefineret gruppe af engagerede Apple-brugere? Kontakt os for et godt tilbud på markedets nok bedste og billigste bannerannoncering.

Kontakt

Har du brug for at komme i kontakt med onx.dk kan du gøre det via vores kontaktformular. Bemærk at vi ikke yder support på Apple-udstyr og lignende. Her henvises til den butik, hvor du har købt produktet.

Privatlivspolitik

Her finder du information om cookies samt vores datapolitik.