Ifølge nye oplysninger er Apple lige nu på jagt efter at sikre sig rettighederne til at streame store sportsbegivenheder. Apple skulle være villige til at betale milliarder af dollars for at få foden indenfor på det vigtige sportsmarked. Formålet skulle være at booste abonnementstallene på Apple TV+. Det mener investeringsselskabet Wedbush, der er fremkommet med oplysningerne,

Men glemt alt om at se fodboldlandskampe eller VM i atletik etc. Med sport menes der her amerikansk sport såsom amerikansk fodbold, amerikansk college-sport, amerikansk motorsport og amerikansk basketball. Tidligere har der været rygter om, at Apple forhandler om retten til at vise baseball. Altså primært sportsbegivenheder som bliver set i USA, og mindre i resten af verden. Nu er det selvfølgelig kun rygter, men en satsning på amerikansk sport vil næppe give ret mange nye europæiske kunder i butikken. Tværtimod vil det nok bare forstærke mange Apple-brugeres opfattelse af, at man som ikke-amerikaner er andenrangskunde. Har tænkes der på manglende HomePod, forringet Apple TV-muligheder, ingen Fitness+, dårligere kort og så videre. Dette endda selvom Apples produkter og tjenester er dyrere i Europa end i USA.

Uanset hvad så skal Apple i hvert fald udvikle en opdateret TV-platform, da Apple TV+ i dag udelukkende sender on-demand og ikke live TV af nogen art.