Det er ikke mere end 14 dage siden, der blev spekuleret i, at den kommende iPhone ville blive lavet af en speciel metallegering kaldet LiquidMetal (flydende metal). LiquidMetal er en metallegering, der har mange af de samme egenskaber som plastik hvad angår produktionsmetode. Derudover er det de fleste normale legeringer overlegne når det handler om styrke, elasticitet, hårdhed og styrke/vægt-forhold.

Apple har rent faktisk erhvervet sig rettighederne til en såkaldt “amorf metallegering” fra firmaet Liquidmetal Technologies tilbage i 2010, men endnu er det meget sparsomt hvad vi har set til det. Den lille metaldims der følger med iPhonen og er beregnet til at åbne simkortholderen med er lavet af LiguidMetal.

En af opfinderne af LiguidMetal-legeringen, Atakan Peker, siger nu også, at det er alt for tidligt at forestille sig en iPhone af legeringen. Det er simpelthen ikke muligt at skalere produktionen til så store mængder, som Apple har brug for inden for de første 2-4 år, udtaler Peker.

Han nævner dog, at det godt kan tænkes, at Apple bil bruge det til mindre ting, som eksempelvis et hængsel eller et beslag på en MacBook. Peker understreger at han ikke kender til Apple planer, men at han kunne forestille sig at Apple om nogle år vil bruge legeringen til et nyt revolutionerende produkt.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.