Apple er ikke et mærke, der er fremmed for særlig mange mennesker. Det er et af de helt tunge spillere på tech-markedet og med god grund. De tilbyder nemlig et stort udvalg af forskellige produkter, der kan alt lige fra at gøre dit liv nemmere med produkter til dit hus, gøre studiet flydende med en stilren og hurtig computer eller gøre din gaming lidt sjovere med de mange fede gadgets, der er tilgængelige. Kort sagt så kan Apple lidt af det hele og i denne artikel gennemgår vi nogle af de mange produkter, de kan tilbyde. 

De bedste produkter til studerende

Uanset hvilket studie, du er i gang med og på hvilket niveau, så har Apple dig dækket ind i forhold til al den teknologi, du har brug for. En bærbar computer er næsten uundværlig uanset, hvad du studerer og hvorhenne. Du får brug for en computer, der er hurtig, let at bruge og som kan opfylde de krav, der er til dit studie. Her er vores bud på de to bedste bærbare Apple computere til studerende:

  1. MacBook Air M2. Med en MacBook Air M2 får du en virkelig lækker computer, der er bygget op omkring en M2-chip. En M2-chip er en nylancering fra Apple, som har specialudviklet chippen til deres Mac-computere. Det er en opgradering af M1-chippen, som mange af deres computere har, og en M2-chip er en yderst effektiv processor med en hurtig kerne, som gør computeren hurtig og effektiv – egenskaber, som er vigtige for de fleste studerende. MacBook Air M2 har en lækker Liquid Retina-skærm, der giver skønne farver og gode billeder og computeren kan virkelig anbefales til den seriøse studerende! 
  2. Apple MacBook M2 Pro 2023. Apples MacBooks har altid været en favorit og dette års udgave er bestemt ingen undtagelse! Det er en virkelig fantastisk arbejdsstation, der har alt, hvad den krævende og seriøse har brug for. Den har også en M2-processor og samme lækre skærmegenskaber. Batteriet holder omkring 20 timer og med denne computer får du et seriøst stykke hardware, der kan hjælpe dig med at glide gennem studiet.  

Apple for gamere

Mac-computere er generelt kendte for at være strømlinede, hurtige, innovative og altid på forkant, når det kommer til optimeringen af software og det er disse kendetegn, der gør dem så attraktive som arbejds- og studiecomputere. Det er også på grund af disse egenskaber, at mange vælger dem til billedredigering og grafisk design. Til gengæld er de ikke altid det første valg, når det kommer til gaming – og det er faktisk en skam! Apple har nemlig masser at byde på, når det kommer til gaming og udover de førnævnte computere, som på grund af deres M2-chip og lækre skærmegenskaber også er ganske velegnede til gaming, så finder du også meget andet godt udstyr hos Apple.

For eksempel så er Apples iPhones ganske gode at spille på, når du er på farten, og uanset, hvilken genre, du godt kan lide, så er der et stort udvalg af gode gaming apps som for eksempel PUBG på mobilen, den mobile app fra PokerStars, eller Apple Arcade. Apple Arcade er et fedt koncept, som gør dig i stand til at downloade forskellige spil og hoppe fra enhed til enhed og fra konsol til konsol, mens du spiller. Af andet udstyr, som den seriøse gamer også har brug for, kan nævnes Airpods Max. Dette lækre headset fås i et skønt design og flere forskellige farver og kan let kombineres med én af de fede mikrofonmuligheder. Det er utroligt støjreducerende og giver dig samtidigt en følelse af at være omsluttet af lyd. Helt klart en anbefaling værd til den lydkræsne gamer, der sætter pris på kvalitet. Du kan også gøre din enhed til en konsol. Hvis du har en iPad eller en iPhone, så skal du bare have fat i en trådløs, bluetooth controller, der kan tilsluttes din enhed og så har du faktisk en fremragende konsol, der kan give dig mange timers underholdning. Enhver Xbox-controller kan faktisk anbefales. 

Apple til det intelligente hjem

Udover at være det solide valg til både studiet og gaming, så er Apple-produkter også som skabt til at være en del af det intelligente hjem. Med en Apple Homepod, kan man styre hele hjemmet inklusive lys, tv og varme; man kan forbinde alle de forskellige enheder såsom et smartwatch, tv’et, konsoller, computere og iPhones og derved kan man holde styr på hele hjemme på en let og smart måde.

Apple kan altså være med i alle afkroge af dit liv og med den linde strøm af updates og opgraderinger vil man altid være klædt godt på til at være forrest i den teknologiske udvikling.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.