For langt de fleste af os er det både en bekvemmelighed og en nødvendighed, at der er strøm på vores devices. Det gælder først og fremmest for mobilen, men også for tabletten og computeren. Vi bruger nemlig vores digitale enheder derhjemme, såvel som når vi er på farten, i noget nær døgndrift.

Derfor er en powerbank også en rigtig god investering. Hvis du gerne vil sikre dig, at investeringen er så grøn som muligt, er en solcelle oplader et helt oplagt bud. En powerbank med solceller behøver nemlig intet andet end solens naturlige stråler for at vække din enhed til live. Så er spørgsmålet bare, hvordan du vælger mellem markedets mange solcelle opladere?

Hvad er en solcelleoplader? 

Lad os lige starte med at besvare det mest basale spørgsmål: Hvad er en solcelleoplader? Jo, en solcelleoplader er en powerbank med solceller, altså en transportabel oplader, som du kan bruge til at sætte strøm til dine devices. 

Her kan der stort set være tale om en hvilken som helst device, for USB-udgangen gør det muligt at koble en lang række af enheder til powerbanken. Det vil sige, at du både kan bruge solcelle opladere til mobil og tablets. Eksempelvis kan du bruge din solcelle oplader til iPhone og andre smartphones såvel som din laptop.

En solcelle oplader er transportabel, fordi den er kompakt og foldbar. Du kan altså nemt pakke de foldbare solcelle opladere sammen, så de kan komme i tasken (og bare rolig, her er altså tale om et ganske holdbart produkt).

Sådan vælger du powerbank med solceller

Der er særligt én ting, du skal være opmærksom på, når du skal købe din nye solcelleoplader. Det drejer sig om antallet af watt. En almindelig fejl er nemlig, at man får valgt et produkt med for få watt, så solcelleopladeren praktisk talt ikke virker, som den skal. 

Derfor er det en god idé at kigge efter en powerbank med masser af watt, så de kan oplade hurtigt og effektivt, og batteriet virker længe og kraftigt. Du kan med fordel gå på udkig hos en forhandler som Balar, der udelukkende har kraftige solcelle opladere med mange watt i sortimentet. 

En anden ting, du med fordel kan tage stilling til, er, hvor mange enheder du vil kunne oplade på én gang. På markedet finder du nemlig også solcellepaneler med flere overflader, der gør det muligt at oplade flere devices på samme tid. Så kan du roligt nyde udflugten uden at frygte, at du løber tør for strøm. Det gælder, uanset om du er ude at vandre, sejle, sover i telt eller er på festival. Så længe du bare ligger din powerbank i solen en gang imellem, har du altid grøn strøm lige ved hånden.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.