Sonos har lanceret tre nye produkter - eller tre opdateringer af eksisterende produkter, om man vil. Der er tale om soundbaren Sonos Arc, der erstatter Sonos Playbar, en opdateret udgave af Sonos Sub samt en ny udgave af Sonos Play:5 kaldet Sonos Five.

Mest interessant er Sonos Arc, der er en premium soundbar med understøttelse af Dolby Atmos-lydformatet. Den understøtter også AirPlay 2. Den kommer i sort eller hvid og er hele 114,2 cm bred. Den kan hænges på væggen (kræver beslag) eller stilles på et møbel. Arc har indbygget 11 klasse-D forstærkere som hver driver en højttaler. Den vejledende pris for Sonos Arc er 6.699 kroner. Læs min anmeldelse af Sonos Arc her.

Sonos Sub er tredje generation af Sonos populære subwoofer. Den er blevet opgraderet med bedre hardware, mens der ikke er pillet ved designet. Den vejledende pris for Sonos Sub er 5.999 kroner.

Sidste nyhed er Sonos Five, der erstatter Sonos' flagskibsprodukt Play:5. Den har fået bedre indmad og et nyt, opfrisket design. Den vejledende pris for Sonos Five er 4.349 kroner.

Alle tre produkter kommer gå gaden den 10. juni. De kan forudbestilles hos eksempelvis Hi-Fi Klubben.