Måske kommer Apples nye lavpris-iPhone, den såkaldte iPhone SE 2, allerede i den uge. I hvertfald har MacRumors modtaget et billede og tip fra en ansat hos den amerikanske forhandler Best Buy, der indikerer netop dette. Billedet viser en case til en iPhone kaldet 'New iPhone 4.7", 2020'. Det er meget normalt, at forhandlere modtager cases til salg inden eller lige efter lanceringen af en ny iPhone, hvor trykket på pakningen ikke indeholder det rigtige navn. Disse cases er lavet inden iPhonen officielt er lanceret for at komme først på markedet.

Ud over billedet er der oplysninger om, at de ansatte hos Best Buy har fået at vide, at de ikke må markedsføre eller sælge den viste case før på søndag den 5. april. Dette kunne indikere, at det er netop den dag Apple løfter sløret for den nye iPhone. Eller måske bliver det første dagen efter. Da der ikke er indkaldt til pressemøde, hvilket også ville være umuligt at afholde i USA i disse tider, betyder det i fald datoen er korrekte at Apple vil lancere den via en pressemeddelelse eller måske en eller anden form for online begivenhed,

Du kan læse mere om iPhone SE 2 her: Her er alt vi ved om iPhone SE 2

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.