Koreanske ITM Semiconductor har udviklet et modul til batterimonitorering, der er omkring halvt så stort som de eksisterende tilsvarende moduler i de eksisterende iPhones. Det skriver det koreanske medie The Elec. Modulets funktion er at sikre batteriet mod overopladning og for stor afladning. Det forventes at Apple vil benyttet moduleret i kommende iPhones, hvilket giver mere plads til eksempelvis et større batteri. Den anden dag skrev jeg en tilsvarende historie om tyndere skærmen, der også vil give plads til større batteri. Der tegner sig altså et billede.

ITM's nye modul har allerede fundet vej til Samsungs Galaxy S11, så der er altså ikke tale om eksperimentel teknologi, men veludviklet hyldevare klar til produktion.

Der er allerede sket meget på batterifronten de sidste par år hvad angår Apples iPhones. Blandt andet fordi iPhonen er vokset i størrelse. iPhone 11 Pro Max, der er den iPhones med bedst batteritid, har således om til fem timers længere batteritid end iPhone XS Max.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.