De iPhones der kommer i 2020 vil få tyndere OLED-skærme end de nuværende iPhones. Det skriver ETNews i en ny rapport.

Forklaringen på at skærmen kan blive tyndere er at Apple vil bruge en teknologi opfundet af Samsung kaldet Y-OCTA. Med Y-OCTA kan man spare et lag i skærmen ved at lade touchscreen-kredsløbet være indbygget i OLED-panelet. Ikke bare bliver skærmen tyndere med denne metode, den bliver også mere enkel og billigere at producere.

Om de tyndere skærme resulterer i tyndere telefoner eller om Apple vil bruge den sparede plads på eksempelis et tykkere batteri nævnes ikke i rapporten. De sidste par generationer er iPhonen dog ikke blevet tyndere, men tværtimod tykkere i takt med at Apple har prioriteret en større batteri.

I øjeblikket er det Samsung og LG, der leverer skærme til Apples iPhones. Næste år, vil Apple skifte til Samsung, som er de eneste der benytter Y-OCTA-teknologien, i de to topmodeller, formodentligt kaldet iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. I den regulære iPhone 12 vil Apple benytte de traditionelle OLED-skærme som nu, og få dem eventet af både Samsung og LG.

Andre andre nye ting i 2020 nævnes mere RAM, 5G-understøttelse, nye skærmstørrelser og redesignet metalramme. Der er også sparsomme rygter om fingeraftrykslæser indbygget i skærmen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.