Sidste efterår lancerede Apple de første Macs med Apples egenudviklede systemchip. Den såkaldte M1-chip. Apples plan er at alle Macs fremover skal benytte Apples egne chips i stedet for de standard Intel-chips Apple tidligere har benyttet. Denne overgangsperiode, hvor Apple altså sælger Macs med både M1-chips og Intel-chips, forventes at vare et par år.

Men nu stopper Apple selvfølgelig ikke med M1. Det interessante er: Hvornår kommer M2? Altså 2. generation af Apples egen systemchip.

Standardsvaret på den slags spørgsmål plejer at være, at det ved kun Apple. Det er også rigtigt, men en leaker der på Twitter går under navnet Dylandkt, mener også at vide det. Ifølge Dylandkt kommer M2 i første halvdel af 2022. Det bliver i en ny og redesignet MacBook Air, der blandt andet vil komme i flere nye farver. Sikkert ala de nye iMacs.

Det betyder også, at de Macs Apple i givet fald vil lancere senere i år, alle vil have en M1-chip eller en hurtigere udgave kaldet M1X. Blandt andet er der meget spændende rygter om en ny MacBook Pro.

Dylandkt var den første der forudsagde, at iPad Pro ville få M1-chip, og han har også lækket andre præcise information om forskellige Apple-produkter med M-chips.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.