Efter måneder med spekulation og rygter skulle den nu være god nok. Apple vil lancere to redesignede MacBook Pro'er på et event senere i denne måned. Der bliver tale om en på 14 tommer og en på 16 tommer. Begge skulle få skærme baseret på mini-LED-teknologi samt Apples egen M1X-systemchip, der er en kraftigere udgave end den M1-chip, der sidder i flere af Apples andre Macs.

Den nye MacBook Pro vil få den største designoverhaling i årevis. Den vil blive mere kantet og flad ala iPhone 13, vil få flere porte og altså en markant bedre skærm takket være mini-LED, som de nyeste iPad Pro'er også har.

Særligt mini-LED er en nøgleteknologi i de nye MacBooks. Apple skulle tidligere på året have skudt $200 millioner ind i Taiwan Surface Mounting Technology, som skal producere mini-LED til Apple. Pengene er gået til fire helt nye produktionslinjer dedikeret til mini-LED-produktion, så fabrikken kan følge med Apples store efterspørgsel. Apple regner med, at det vil forøge produktionskapaciteten med 700.000 til 800.000 MacBook Pro'er om måneden.

Læs også denne: Hvad er mini-LED og hvorfor er Apple interesseret?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.