Samtidig med lanceringen af den nye iPhone SE, har Apple udfaset iPhone 8 og iPhone 8 Plus fra sortimentet. Dette skyldes at iPhone SE i princippet er en opgradering af iPhone 8 med stort set samme design og funktioner, men en væsentlige bedre processor - faktisk den samme som sidder i Apples topmodeller. I øjeblikket er der ingen iPhone SE Plus til at erstatte iPhone 8 Plus, men rygterne taler om, at der er en på vej.

iPhone 8 blev lanceret i september 2017 sammen med iPhone X har har derfor hele tiden været en form for billigere alternativ til topmodellerne. Det er denne rolle som iPhone SE nu har overtaget.

Er du ude efter en iPhone 8 - måske især den stor Plus-model - er det altså ved at være sidste chance for ar finde en. Telefonen bliver solgt hos teleselskaber og andre forhandlere så længe der er flere tilbage. Apple producerer ikke flere. Dette plejer også at betyde nogle ret gode priser, så måske er der lige nu, du kan gøre et godt køb på en ældre iPhone.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.