Apple arbejder på lanceringen af en ny iPad Pro med blandt andet 5G-understøttelse, skærm baseret på miniLED-teknologi samt A14X-chip. Den vil blive lanceret i starten af næste år. Oplysningerne stammer fra Twitter-brugeren L0vetodream, der på det seneste har lækket en del information om kommende Apple-produkter.

Ifølge oplysningerne vil denne iPad Pro få et modem fra Qualcomm nemlig Snapdragon X55 med understøttelse af både det man kalder mmWave og sub-6GHz. De er begge en del af 5G-teknologien. mmWave benytter kortere bølgelængder og giver derfor højere hastigheder og kortere rækevidde, mens sub-6GHz benytter længere bølgelængder og derfor giver længere rækkevidde, men lavere hastigheder. De kommende iPhone 12 vil i øvrigt formodentligt få samme type modem.

Mere interessant er oplysningerne om skærme baseret på miniLED-teknologi. Det er en teknologi, hvor der benyttes mindre dioder end i de mere traditionelle OLED-skærme. Fordelene er tyndere skærme, mindre energiforbrug og bedre kontrast. Det vil i givet fald være det første Apple-produkt med miniLED-teknologi. Apple arbejder også intenst på en endnu mere avanceret skærmteknologi kalder microLED - læs mere om microLED her.