I iOS 14.5, der lige nu er i betatest, kommer der formodentligt en ny funktion i Kort-appen, der giver brugerne mulighed for at se hvor mange mennesker, der er et givent sted, eller om stedet i det hele taget har åbent. Det kunne være i en park eller ved et indkøbscenter. Data vil også blive brut i trafikale sammenhænge.

Den nye funktion er blevet opdaget ved, at der i brugerbetingelserne nu står, at appen kan sende anonyme data til Apple, hvis man bruger en given app et givent sted.

Google Maps har i nogle år haft lige præcis denne funktion, så det er som sådan ikke noget Apple har fundet på. Men derfor er det selvfølgelig alligevel rart for dem, der bruger Apples kort, at funktionen nu også findes her.

Ud over denne funktion, er der et par andre nye funktioner i Kort, som jeg tidligere har omtalt, nemlig en mulighed for at brugere kan melde om færdselsuheld og fartkontrol etc.

Det forventes at Apple frigiver iOS 14.5 senere på måneden.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.