Er du fast læser her på Onx, kan du sikkert huske, at jeg for nylig skrev om, hvordan man med appen Genveje kan udskifte ikonerne i iOS med nogle efter eget valg. Ellers så læs her, hvordan du gør: Tip: Sådan udskifter du app-ikoner på iPhonen med dine helt egne i iOS 14

Det er en smule besværligt, men har den ønskede effekt: Man kan selv bestemme, hvilke ikoner ens apps skal have. Dog har metoden den kæmpe ulempe, at når man åbner en app med ændret ikon, så åbner appen Genveje kortvarigt. Det er irriterende og gør, at det tager lidt længere tid at åbne ens apps.

I den seneste betaudgave af iOS 14.3 har Apple ændret på dette. Overraskende nok, har Apple ikke lukket for tricket, men tværtimod gjort det mere brugbart. Når man nu åbner en app med ændret ikon, bliver appen Genveje ikke længere åbnet. I stedet kommer der et notifikationsbanner øverst i et sekunds tid. Som på billedet øverst. Det betyder, at det går hurtigere og at processen virker mere elegant, og derfor mere brugbar i praksis, som en måde at ændre ikonerne på.

Der er selvfølgelig ingen der siger, at funktionsændringen er med i den endelige udgave af iOS 14.3, men vi kan da håbe.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.