Den første iPad med OLED-skærm kommer i starten af næste år. Det bliver en 10,9 tommer iPad. Senere følger en 12,9 tommer iPad Pro efter og herefter muligvis en 16 tommer MacBook Pro. Det skriver DigiTimes.

Apple bruger OLED-skærme i Apple Watch og iPhonen, og nu er turen kommet til iPaden. Den første, der bliver opdateret med OLED, bliver en 10,9 tommer iPad Air. Masseproduktionen er planlagt til at gå i gang i fjerde kvartal i år med lancering i starten af 2022.

Apple overvejer også at bruge større OLED-skærmpaneler på 12,9 tommer til iPad Pro og et endnu større et på 16-17 tommer til MacBook Pro, men den endelige beslutning i forhold til disse er ikke taget endnu, oplyser kilden.

Der har ikke været så mange rygter om OLED-skærm i Apples større produkter. I stedet har rygterne mest handlet om et skifte til mini-LED i både iPad og MacBooks. Ifølge disse rygter kommer der både iPads og MacBooks med mini-LED teknologi allerede i år. Allerede inden for de næste 3-4måneder skulle der kommer en 12,9 tommer iPad Procent med mini-LED og i årets anden halvdel kommer den første MacBook Pro.

Det behøver dog ikke være enten eller. Ifølge DigiTimes vil begge skærmteknologier blive brugt, og vil eksister side om side målrettet forskellige brugere. Har menes sikkert professionelle brugere kontra almindelige personlige brugere.

Begge de to nævnte skærmteknologi har flere fordele (og enkelte ulemper) sammenlignet med den LCD-teknologi, som Apple benytter i såvel iPads som MacBooks i dag.