Der har i lang tid været rygter om, at Apple vil lancere et nyt produkt kaldet AirTag, der skal bruges til at spore ting med via Find-appen. Man sætter simpelthen en AirTag på den ting, man gerne vil spore, og kan herefter følge den i appen på iPhonen. Det har jeg skrevet meget mere om her: Alt vi ved om Apples AirTags.

Men det stopper ikke her. Apple har nemlig planer om, også at kunne spore enheder fra tredjepart. Enhver enhed med Bluetooth-funktionalitet vil princippet kunne tilmelde sig programmet og blive sporbar. For at gøre det nemt for producenter at komme i gang, har Apple nu lanceret en ny test-app kaldet "Find My Certification Asst.", som kan bruges til at teste enhederne med. Appen er målrettet producenter, der har licens til Apples MFi-program (Made for iPhone).

Vi kan altså ikke i sig selv bruge appen til så meget, men den giver nogle ideer om, hvilke funktioner vi kan forvente os, når de første færdige produkter kommer på gaden og bliver aktiveret.

Du finder app i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.