I går skrev jeg, at leverandøren af 5G-modemchips til de kommende iPhones, Qualcomm, fortalte at de kommende iPhones bliver forsinket en smule. Nu bekræfter Apple, at det er tilfældet.

På et telefonmøde med Apples storinvestorer i forbindelse med fremlæggelsen af det seneste kvartalsregnskab i går, sagde Apples CFO Luca Maestri, at Apple sidste år begyndte at sælge årets nye iPhones i september, men at de i år "bliver tilgængelige nogle få uger senere".

Maestri kom ikke nærmere ind på årsagerne til forsinkelsen, det vil sige om den ligger hos Apple eller leverandøren, eller et mere eksakt tidspunkt. Så "nogle få uger senere", er det vi ved. Det betyder formodentligt engang midt i oktober.

Foreløbig er der ingen tegn på at Apple også rykker præsentationen af de nye iPhones. Det event plejer at ligge fast i september. Men verdenssituationen taget i betragtning, skal vi nok omvendt ikke forvente at alt er som det plejer i år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.