Noget tyder på, at lanceringen af den kommende iPhone 12 bliver forsinket en smule. Den vil snarere komme i oktober eller tidligt i november end i september, som ellers plejer at være der, hvor årets nye iPhones kommer.

Det er producenten af modem-chips, Qualcomm, der oplyser at deres indtjening for årets 4. kvartal bliver påvirket af "forsinkelsen af lanceringen af en global 5G flagskibstelefon". Ifølge Qualcomm er der kun tale om en lille forsinkelse, men stor nok til at det skubber en del enheder fra 3. til 4. kvartal. Det skriver Reuters.

Apple eller iPhonen nævnes ikke ved navn, men der kan ikke være tale om andre. Når man kigger på tidspunktet, og sammenholder det med de få andre smartphones med stor nok salgsvolumen til at gøre en reel forskel, er det ikke sandsynligt, at Qualcomm referer til andre end Apple.

Qualcomm skal levere 5G-modemchips til de forskellige modeller af iPhone 12, og alle modeller forventes at få 5G. Det er dog ikke til at sige, om forsinkelsen rammer alle modeller eller kun nogle af dem. Tidligere har der været rygter om, at det kun er nogle af modellerne, der bliver forsinket. Twitter-brugeren Jon Prosser, der af og til kommer med en rigtig forudsigelse, skriver dog nu, at alle modeller (samt nye iPads) først kommer i oktober - uden at komme med yderligere detaljer.

Indtil videre forventes det stadig, at Apple præsenterer årets nye iPhones i september, som de plejer, men at en eller flere af dem altså først kommer til salg en måneds tid senere. Der forventes fire forskellige iPhones. To regulære og to Pro-modeller. Størrelserne bliver 5,4 tommer, 6,1 tommer og 6,7 tommer.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.