Når du får en iPhone, er der mange indstillinger du kan ændre efter dine personlige behov. Nogle er dog mere vigtige end andre. Her er tre indstillinger, du som noget af det første bør ændre, når du får en ny iPhone.

Nogle af tingene er måske slået fra/til som standard i iOS, men så kan du i hvert fald se, hvordan du ændrer det, hvis du selv er kommet til at pille ved indstillingerne.

Tre indstillinger du skal ændre med det samme på din iPhone

1. Slå tastaturlydene fra

Gør dine omgivelser den tjeneste, og slå iPhonens tastaturlyde fra. Der er larm nok i det offentligt rum, og der er ingen grund til at at forstyrre andre mennesker med kliklyde, bare fordi du skriver på din iPhone. Sørg i det mindste for at vide hvordan man slår det til og fra, så du i hvert fald kan slå det fra, når du ikke er alene.

Gå til indstillinger > Lyde & haptisk feedback og slå Tastaturklik fra nederst.

Hvis du bare vil slå tastaturlydene fra i toget eller under et møde etc., så kan du sætte iPhonen på lydløs. Dette fjerner også tastaturets kliklyde.

Bonus-tip: Du kan også slå de fleste andre lyde til eller fra. Det kunne være lyd ved afsendelse af mail etc.

2. Slå batterivisning i procent til

Batteritid er vigtigt, og noget de fleste gerne vil holde et nærmere øje med. iPhonens indikator er ikke super præcis. I stedet for at skulle gætte, kan man dog slå procentangivelse til.

Gå til Indstillinger -> Batteri. Slå "Batteri i procent til".

Bemærk at hvis du har en af de nye iPhones uden hjem-knap kan du ikke umiddelbart se batteriprocenten. Se dette tip formere info: Se batteriprocenten på iPhone X, Xs etc.

3. Slå "Spørg før tilslutning" fra

Når iPhonen finder et nyt netværk, vil den automatisk spørge om man ønsker at at oprette forbindelse til det. Det kan være fint nok, men også en pine hvis man konstant bliver informeret om nye netværk, man måske ikke adgang har adgang til. Heldigvis kan funktionen slås fra.

Gå til Indstillinger > Wi-Fi og slå "Spørg før tilslutning" fra.

Fremover skal du nu selv aktivt gå ind under Wi-Fi og trykke på det netværk du gerne vil oprette forbindelse til.

Måske har du selv et forslag til en indstilling, der er et must at få ændret med det samme man får en ny iPhone.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.