Alt efter hvilken iPhone-model, kan der være 16 eller flere ikoner plus dem i docken på hver side på en iPhone. Man kan bladre mellem siderne ved at swipe fra side til side. Det vil sige sætte fingeren i den ene side af skærmen og føre den mod den anden side henover skærmen. Det ved de fleste selvfølgelig. De fleste ved også, at man rokere rundt på ikonerne på hjemmeskærmen.

Der findes dog et par små alternative tricks, der kan være nyttige at kende - om ikke andet så for at have muligheden.

Alternativ navigering på hjemmeskærmen

For det første kan man også bladre mellem siderne ved at trykke en enkelt gang til højre eller venstre for de små prikkerne der vises under ikonerne (lige over docken). Specielt hvis man skal bladre flere sider, kan det være at foretrække. Det er dog smag og behag om man foretrækker at føre fingeren sidelæns eller at trykke.

Er du på hjemmeskærmen, vil et enkelt tryk på home-knappen bringe dig til den første side.

Omrokering af ikoner

Jeg har før været inde på, hvordan man omrokerer hjemmeskærmens ikoner på iPhonen, men har endnu et lille tip i den henseende. Specielt, hvis man vil flytte sine ikoner over flere sider, er den nuværende metode irriterende.

En trick er, at flytte det program der skal flyttes over flere sider ned i docken, bladre frem til hvor det skal være, og flytte det ud af docken igen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.