Hvis du skal installere Mountain Lion på mere end en maskine, er det hurtigere at bruge et USB-stik til installationen fremfor at skulle hente Mountain Lion på flere computere. Den fylder trods alt 4,34 GB. Det er også meget rart at have mulighed for hurtig installation, hvis en computer skulle gå ned på et tidspunkt.

Heldigvis, er det såre simpelt at lave sin egen installationsdisk på en USB-stik.

Man skal være opmærksom på, at hvis man allerede har installeret Mountain Lion, så skal man hente det igen, da selve installationen slettet installationsfilerne, der er nødvendige for at kunne lave sin egen installationsdisk.

Sådan gør du

Du skal bruge et USB-drev på 8 GB (eller større) eller en 4,7 GB DVD-R skive. Det sidste kan ikke rigtigt anbefales, da det er for langsomt, men det kan lade sig gøre. USB-alternativet er meget bedre. Derudover skal du have Mountain Lion installer app hentet fra Mac App Store.

Derudover skal du hente programmet Lion Diskmaker her: http://blog.gete.net/lion-diskmaker-us. Lad dig ikke snyde af navnet, det er opdateret til at virke med Mountain Lion.

Når programmet er installeret, skal du starte det og følge vejledningen. Det vil sige trykke fire gange de rigtige steder: "10.8 Mountain Lion" -> "Use this copy" ->"Create a boot disk" ->"An 8 GB USB thumb drive"

Sværere er det ikke. Programmet sørger for resten og efter en halv times tid er din installationsdisk klar.

Scroll ned for at se kommentarer

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.