Vil du gerne have en anden ringetone end nogle af de, der følger med iPhonen som standard, er en af mulighederne at købe en nye ringetone i iTunes Store.

Bemærk at Apples skelner mellem ringetoner og varselstoner, som er de lyde der bruges til alle andre ting såsom afsendelse af mails, modtagelse af ny besked etc. Forskellen er længden på tonen. Sørg for at købe en til det rette formål.

Sådan henter du ringetoner fra iTunes Store

  1. Åbn iTunes Store på iPhonen
  2. Tryk på "Toner" nederst.
  3. Nu skal du finde den ringetone du vil bruge. Du kan høre ringetonen inden du køber, ved at trykke på den. Når du har fundet en du er tilfreds med skal du købe dem, ved at trykke på prisen og herefter på "Køb".
  4. Inden ringetonen hentes, vil du blive spurgt hvad den nye ringetone skal bruges til. Typisk vil det være som standardringetone. Ellers vælger du bare det du ønsker.
  5. Du kan altid tjekke under Indstillinger > Lyde & haptisk feedback at den købte ringetone er valgt.

Sværere er det ikke. Du har nu købt en ringetone i iTunes.

Vil du hellere selv lave dine egne ringetoner, så læs ON X's Ultimative guide til ringetoner på iPhonen.

Som det kan ses af kommentarerne er det et gammelt tip, jeg har støvet af og opdateret her i februar 2019 fordi jeg har fået et par forespørgsler på, hvordan man gør.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.