Lige som på iPhonen og iPaden, kan du på Apple Watch tage et screenshot af enheden skærm. Måden du gør det på, er også stort set identisk.

Før du kan tage et skærmbillede på Apple Watch, skal du slå indstillingen til. Åbn Watch-appen på din iPhone, tryk på fanen Mit ur og derefter på Generelt > Slå skærmbilleder til.

Sådan tager du screenshots/skærmbilleder på Apple Watch

På Apple Watch tager du et skærmbillede ved at bruge to fingre og trykke på den digitale krone og sideknappen på samme tid.

Når du gør det, vil skærmen blinke og billedet vil blive tilføjet i Fotos-appen på den iPhone som dit Apple Watch er parret med. Billedet vil altså ikke blive gemt på selve uret.

Bemærk at hvis du er i gang med en træning vil det at trykke på de to knapper samtidig sætte træningen på pause. Du kan starte træningen igen ved at trykke på de to knapper igen. Bruger du tit denne pausefunktion kan det være en god ide at slå screenshot-funktionen fra som nævnt ovenfor.

Sådan tager du screenshot på dine andre Apple-enheder

Har du brug for at tage screenshots på dine andre Apple-enheder så se her:

- Sådan tager du screenshot på iPhone eller iPad
- Sådan tager du screenshot på Mac

Artiklen er ajourført i september 2017.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.