Med den seneste udgave af iTunes (version 12.7) er der sket den ændring at alt relateret til ringetoner og apps er blevet fjernet. Det gælder den indbyggede App Store såvel som muligheden for automatisk at synkronisere ringetoner og apps over på iPhonen. Muligheden er simpelthen forsvundet.

Der er dog stadig muligt at kopiere både apps og ringetoner fra computeren og over på iPhonen manuelt. Og det er heldigvis ikke så svært, hvis bare man ved hvordan. Det ved du, hvis du læser med herunder.

Tippet kan eksempelvis bruges, hvis du vil kopiere nogle ringtoner du selv har lavet over på din iPhone.

For at kunne kopiere apps og ringetoner skal de være i det rigtige format. For ringetoner er det .m4r og for apps er det .ipa. Det er de normalt, så det behøver du højst sandsynligt ikke gøre noget ved.

Sådan kopierer du manuelt apps og ringetoner over på iPhonen

Trin 1

Åbn iTunes på computeren.

Trin 2

Tilslut din iPhone eller iPad til din computer og tryk på enheds-ikonet øverst.

Trin 3

Åbn Finder og find de filer du vil kopiere på din computer. De vil typisk ligge i dit iTunes-bibliotek i Musik-mappen.

Trin 4

Nu skal du trække filerne fra Finder og over på iOS-enheden i venstre side i iTunes under "På min enhed".

Ovenstående fremgangsmåde kopierer filer fra din computer og over på din iOS-enhed. Du kan gentage det, hvis du vi kopiere flere ringetoner eller apps over på din iPhone eller iPad.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.