Hvis du sender og modtager mange beskeder med billeder eller video på din iPhone eller iPad, kan Besked-appen hurtigt komme til at lægge beslag på en hel del af din enheds lagerplads. Men sådan behøver det ikke være. Se her hvordan du sletter billederne og får frigivet en masse plads, du kan bruge på andre ting. Tippet kan selvfølgelig også bruges til at slette billeder, man bare ikke ønsker at have liggende i Beskeder af helt andre årsager end pladsmangel.

Sådan sparer du plads ved at slette billeder fra Beskeder

  1. Åbn Besked-appen og vælg den samtale, hvorfra du vil slette billeder.
  2. Tryk på navnet under billedet øverst i samtalen.
  3. Det åbner en side med alle informationer om den givne samtale. Har finder du billeder, bilag, dokumenter etc.
  4. Ud for Fotos, trykker du på "Se alle".
  5. Nu kan du trykke på "Vælg", hvorefter du kan markere og slette de billeder du ønsker at komme af med

Billederne er nu slettet, mens resten af samtalen er intakt. Du skal selvfølgelig ikke slette billeder, som du gerne vil gemme.

Desværre slår sletningen ikke igennem på ens andre enheder. Den skal derfor foretages for alle de enheder, hvor man ønsker at frigive plads. På den anden side giver det også mulighed for, at gemme billederne på én enhed, og slette dem på en anden, hvis man vil.

Et andet godt tip til at spare plads er, at slette beskeder automatisk iPhonen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.