I nyere udgaver af Safari på Mac kan du få vist hjemmesiders ikoner i faneblads-oversigten. Det er de ikoner man populært kalder favicons. De fleste andre browsere til Mac har kunnet vise disse ikoner i årevis, men i Safari er det nyt. Funktionen er ikke slået til som standard, så det skal du gøre selv, hvis du vil have dem vist.

Se herunder hvordan du gør.

Sådan får du vist hjemmesiders ikoner i Safari på Mac

  1. Åbn Safari på dib Mac.
  2. I menuen øverst skal du trykke på "Safari" og vælge "Indstillinger...".
  3. Tryk på "Faner" øverst.
  4. Markér "Vis symboler for websider på faner".
  5. Luk Safaris indstillinger.

Nu vil alle faner inkludere et lille ikon for den pågældende hjemmeside til venstre for titlen i fanebladet. Du kan selvfølgelig altid slå funktionen fra igen, hvis du vil, ved at fjerne markeringen i "Vis symboler for websider på faner".

Hvis du ikke kan finde indstillingsmuligheden i Safari er det fordi du ikke bruger en ny nok version. Eneste løsning er at få opdateret Safari eller macOS.

Hvis du har en hjemmeside og vil se hvordan du laver disse ikoner så læs videre her: Guide: Lav et ikon til din hjemmeside (favicon)

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.