Har du af en eller anden grund mistet en app du har købt i App Store, og har du ikke få taget en backup i iTunes eller via iCloud, så fortvivl ikke. Du behøver ikke betale for appen igen.

Apple har nemlig lavet App Store på en måde så man kan hente allerede købte apps igen, hvis man skulle have behov for det. Dette gælder ubegrænset. Du kan slette og hente en app lige så mange gange du vil. Dette gælder også, hvis appen er købt på iPhonen og efterfølgende installeres på iPaden. Selvfølgelig er det en forudsætning, at det er den samme app, der er tale om.

Den eneste betingelse er, at du henter appen med samme Apple ID som du har brugt til at købe den med. Normalt er det ikke noget du skal tænke mere over, da det jo typisk sker på ens egne enheder. Når du vil hente appen igen, skal du derfor bare hente og installere den. App Store vil ikke opkræve dig penge igen.

I App Store kan du ud for hver enkelt app se, om du allerede har hentet den en gang tidligere, og derfor ikke skal faktureres for den igen. Der hvor der normalt står "Hent" eller står angivet en pris, er der i stedet en sky med en pil i. Skyen indikerer at du allerede har hentet appen tidligere, og at den derfor kan hentes gratis fra skyen igen.

Scroll ned for at se kommentarer

             Ebog cover

Kunne du bruge tippet?

Der er mange flere hvor det kommer fra. Jeg har samlet mine 120 bedste iPhone-tips i en ny ebog (iOS 11).
Bogen har toppet bestsellerlisten i iBooks Store og kan købes for kun 49 kr.