Er du nogensinde kommet til at lukke en fane i Safari på iPhonen ved en fejl? I så fald vil du nok ønske, at du kan fortryde lukningen og få genåbnet fanen igen. Det kan du faktisk - endda meget nemt. Apple har bare gemt funktionen så godt, at man kun finder den, hvis man ved hvor man skal lede.

Se med nedenfor, hvor jeg viser dig hvordan du gør.

Bemærk at funktionen ikke virker, hvis du bruger Safari i "Privat mode", da en af ideerne med at browse privat netop er, at man ikke bagefter kan gå ind og se de sider, man har besøgt.

Sådan fortryder du lukningen af en fane i Safari på iPhonen og åbner den igen.

1. Først og fremmest skal du have Safari åben på din iPhone.

2. Tryk på fanebladsknappen nederst til højre i Safari. Det er den, der ligner to firkanter, hvor den ene dækker den anden.

3. Nu skal du trykke på plus-knappen nederst i midten, og holde fingeren nede. Det bringer et vindue frem med en oversigt ovr de senet lukkede faner (hvis der er nogen).

4. Nu kan du vælge at at åbne dem ved at trykke på dem.

5. Gentag for alle de faner, du vil genåbne.

Bemærk, at lukkede faner kun vises her i en begrænset periode. Er der gået for lang tid siden lukningen, kan du altså ikke finde de lukkede faner i oversigten.

Tippet virker også på iPaden ved at holde plus-knappen inde - og på Mac for den sags skyld.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.