AirDrop er en funktion til deling af filer mellem forskellige enheder på tværs af OS X og iOS. Du kan læse mere om hvordan det virker, og hvordan du bruger funktionen her: Sådan airdropper du filer mellem iOS og Mac

Af og til kan der være problemer med AirDrop, hvis man vil sende en fil fra en Mac med en ældre udgave af OS X til en Mac med en ny udgave af OS X - eller den anden vej. De kan simpelthen ikke finde hinanden. Nogle gange er der også problemer mellem iOS og OS X.

Heldigvis findes der råd for det. Apple har nemlig en godt skjult funktion, der løser problemet.

Sådan får du AirDrop på Mac til at virke, hvis der er problemer

Det er vigtigt at du gør dette på den Mac, der har den nyeste version af OS X, for at det skal virke.

1. Åbn et Finder-vindue

2. Vælg AirDrop som du plejer, og vent på at tilgængelige enheder bliver vist. Vi antager så, at du har Mac med en ældre version af OS X, der ikke bliver vist.

3. Nu skal du trykke på linket nederst til højre, hvis ikke du kan finde det, du leder efter.

4. I det vindue der kommer op, skal du trykke på knappen for at søge efter ældre Macs.

5. Vent lidt på at enhederne dukker op på skærmen.

Du kan nu dele filer med ældre Macs på samme måde som normalt. Den nye Mac vil se den gamle og omvendt. Husk at slå funktionen fra igen, hvis du vil bruge AirDrop mellem nyere enheder. Der er nemlig enten eller - ellers havde Apple jo slået funktionen til fra start.

Scroll ned for at se kommentarer

CleanMyMac X

Skal din Mac i topform?

Optimer og vedligehold din Mac med CleanMyMac X. Appen scanner alle afkroge af dit system efter junk der kan slettes og overvåger din Macs helbred. Pengene er godt givet ud for at få en Mac, der altid er i topform.