Tilbage i september 2017 præsrenterede Apple en ny trådløs oplader, der skulle kunne oplade op til tre enheder på samme tid. AirPower hed opladeren, og den ville komme til salg i løbet af 2018. Det skete dog ikke og i april 2019 meddelte Apple, at projektet var droppet. Det var simpelthen for svært at få løst de tekniske problemer med det avancerede og nyskabende produkt.

Nu har andre virksomheder taget tråden op. En af dem der allerede er klar med et produkt er kinesiske Satechi, der i denne uge har lanceret en oplader med plads til tre enheder på samme tid. Den er dog ikke så avanceret som AirPower, hvor ideen var at man kunne lægge enhederne som man ville og oplade lige præcis de enheder man ville.

Med Satechis oplader kan man stadig oplade en iPhone, Apple Watch og AirPods på samme tid, de skal bare placeres bestemte steder for at det virker og man kan ikke oplade andre enheder, da opladeren har udskæringer, der kun passer til de nævnte enheder. Man kan eksempelvis ikke oplade to iPhones på samme tid.

Uanset hvad er Satechis løsning dog stadig en ganske god ting for dem der faktisk har de tre enheder og gerne vil simplificere deres opladningsrod og samle det hele i én oplader. Prisen for Satechi Trio Wireless Charging Pad er $120 (link).

Den mere kendte producent Mophie har endnu større ambitioner og går efter en oplader, med samme grund ide som AirPower, det vil sige hvor man frit kan lægge sine enheder på den og få dem opladt. Der er desværre ikke information om hverken lanceringsdato, design eller pris.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.