Ifølge nye rygter, planlægger Apple at lancere to nye udgaver af Apple TV. Den ene vil få en A12-chip, det vil siger den samme type som sidder i iPhone XS. Den anden vil få en A14-chip, som Apple netop har putter i den nye iPad Air. Begge chips er særdeles kraftige, og særligt den sidste indikerer, at Apple formodentligt vil satse endnu mere på spil til Apple TV. Vel og mærke spil af en kaliber, der kræver mere saft og kraft end hvad vi ellers normalt ser til Apple TV.

Andre rygter peger da også i retning af, at Apple arbejder sammen med spiludviklere på at få spil i konsolkvalitet til Apples spiltjeneste, Apple Arcade. Disse spil vil kræve minimum A13, og da seneste udgave af Apple Tv har A10, kræver der en opgradering, hvis Apple TV skal skal kunne køre Apple Arcade.

Der er også rygter om, at Apple arbejder på en redesignet controller. Det rygte har der været talt om i et halvt års tid, men det nye er, at det ikke nødvendigvis handler om den eksisterende controller, men om en ny controller beregnet til spil.

De to nye Apple TV bliver formodentligt lanceret inden årets udgang.