Flere af Apples nye produkter oplever begrænsninger i produktionen for tiden. Det gælder iPhones, iPads, Macs samt flere Apple Watch-modeller. Apple kan simpelthen ikke følge med efterspørgslen.

Apples Topchef, Tim Cook, fortæller til Apples investorer, at Apple arbejder meget, meget hårdt på at komme begrænsninger i produktionen af iPhones, Macs, iPads samt visse Apple Watch til livs.

"Hvis i ser på iPhonen, oplever vi begrænsninger i øjeblikket. Det er ingen overraskelse her i starten. Det er svært at forudsige, hvor lang tid det kommer til at vare. Vi er ikke begyndt at tage imod ordrer på iPhone 12 mini eller Pro Max, så det må vi se på, når de kommer. Men lige nu er vi begrænset. Og for at undgå forvirring er vi også begrænset på Macs og iPads og nogle Apple Watch også.

Vi arbejder meget, meget hårdt på at komme begrænsninger i produktionen af iPhones, Macs, iPads samt visse Apple Watch til livs. På nuværende tidspunkt kan jeg ikke sige noget om, vi får det løst."

Hvad angår de nye iPhone 12-modeller, så blev de meget hurtigt udsolgt efter lanceringen og der er nu flere ugers leveringstid på visse af modellerne.

Salget af to nye iPhone 12 starter i næste måned

I starten af næste måned begynder salget af iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max. Vi kan nok godt regne med, at der også her vil være et begrænset antal til salg. Planlægger du at anskaffe dem, skal du derfor nok gøre det så hurtigt som muligt efter at salget går i gang fredag den 6. november.

For andre produkter som iPads og Apple Watch, har der de seneste måneder været sporadiske udsolgt varer, men generelt har det ikke været et problem at få fat på dem.