Apples topchef, Tim Cook, er i disse dage i Tyskland, hvor han besøger Apples faciliteter i landet. Han får hilst på medarbejderne i landet og har givet interview med den tyske avis Bild.

I interviewet fortæller Tim Cook at Apple ønsker at lancere deres nye kreditkort, Apple Card, alle steder hvor det er muligt, men at det kommer til at tage tid på grund af forskellige regler og reguleringer i de forskellige lande.

Det korte af det lange er altså, at det er Apples plan at lancere Apple Card uden for USA, men at der ikke kan gives en tidshorisont. Disse planen inkluderer sikkert også Danmark, da vi jo allerede har Apple Pay, selvom Cook ikke nævner det specifikt.

Apple Card er i princippet et almindeligt kreditkort, men så alligevel ikke, for Apple har krydret det med en masse finesser. Udover selve betalingsdelen indeholder Apple Card eksempelvis et bonuskort, der med det samme giver brugeren op til 3% bonus på hvert eneste køb. 3% hvis købet sker hos Apple (App Store, Apples butikker etc), 2% alle andre steder hvor man bruger Apple Pay og 1%, hvis man bruger det fysiske kort. Bonusen bliver tilgængelig via Wallet-appen og kan bruges alle steder hvor Apple Pay accepteres.

I øjeblikket fås Apple Card kun i USA.