Apples to ny Pro-iPhones, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, har ifølge Apple et hurtigere LTE-modem kaldet gigabit-class 4G LTE. Apple gik ikke yderligere i detaljer med dette under præsentationen af de nye iPhones, men det lå i kortene at det betyder at iPhone 11 Pro har en hurtigere LTE-forbindelse end eksempelvis sidste års iPhone XS.

Denne formodning viser sig at holde stik. Speedsmart.net testet LTE-hastigheden i de nye iPhone 11 Pro og sammenlignet med iPhone XS og er kommet frem til at forskellen er på cirka 13%. Det villige at iPhone 11 Pro i gennemsnit har 13% hurtigere LTE-hastigheder. Testen er udført på alle de forskellige netværk i USA uden at der er nogle større forskelle de forskellige netværk i mellem. Den målte hastighedsforøgelse er altså ikke blot et tilfælde af at et enkelt netværk har bedre performance, men af en generel forbedring i selve iPhonen.

Den største usikkerhed omkring testen er hvordan Speedsmart har fået fingre i de nye iPhones, da de endnu ikke er tilgængelige. Måske er der blot tale om et reklamestunt for deres egen hastighedsmåler. Det er dog ikke utænkeligt at de har samarbejdet med Apple omkring det. Uanset hvad vil der med garanti dukke mere uvildige tests op, når de første folk begynder at modtage deres iPhones i næste uge.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.