Der har længe været rygter om, at Apple ikke vil inkludere hverken hovedtelefoner eller oplader i æsken, når den kommende iPhone 12 bliver lanceret senere på året. Det sker for at mindske mængden af elektronikskrot, da mange allerede har en oplader eller bruger trådløse hovedtelefoner. Nu bekræfter Apple indirekte, at rygterne taler sandt.

I den seneste betaudgave af iOS 14.2 har Apple nemlig ændret lidt på ordlyden af noget tekst. Det er i et afsnit, der handler om RF-stråling, hvor Apple har erstattet "medfølgende hovedtelefoner", som har stået sådan i årevis, med bare "hovedtelefoner". De er altså ikke længere medfølgende.

Gammel tekst:

Du kan formindske eksponeringen for RF-stråling ved at bruge en håndfri mulighed inkl. den indbyggede højttalertelefon, de medfølgende hovedtelefoner og andet lignende tilbehør. Etuier med metaldele kan påvirke enhedens RF-stråling, så den evt. ikke overholder retningslinjerne for RF-stråling på en måde, der ikke er blevet testet eller certificeret.

Ny tekst:

Du kan formindske eksponeringen for RF-stråling ved at bruge en håndfri mulighed inkl. den indbyggede højttalertelefon, hovedtelefoner og andet lignende tilbehør. Etuier med metaldele kan påvirke enhedens RF-stråling, så den evt. ikke overholder retningslinjerne for RF-stråling på en måde, der ikke er blevet testet eller certificeret.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.