Søndag nat går vi fra normalttid til sommretid; urene stilles en time frem. Vi mister med andre ord en time, men til gengæld bliver det senere mørkt. Det er i og for sig udemærket, problemet er bare, at iPhonen de sidste gange vi har skiftet tid, ikke helt har kunne finde ud af at følge med. Alarmen i iPhonen har enten slet ikke ringet eller har ringet en time for sent. Mange opdager det først mandag, da vækkeuret er slået fra søndag morgen, og så har vi balladen med, at folk kommer for sent på arbejde eller i skole.

Apple lovede sidste gang, at de havde fundet en løsning, men noget tyder på, at det ikke er sket - eller også har folk bare ikke fået opdateret deres iPhonen. I USA skiftede de allerede til sommertid for 14 dage siden og her oplevede mange nemlig problemer.

Problemet skulle være relateret til en kombination af automatisk indstilling af uret og gentagne alarmer, så løsningen er ikke at gentage alarmen, men at slå den til manuelt hver dag. Personligt ville jeg nok lige teste en gang eller to i løbet af søndagen om alarmen ringer til ønsket tid.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.