Der er rygter om, at Apple arbejder på lanceringen af en ny high end Mac mini, der skal være et supplement til den eksisterende. Det vil sige en Mac mini med bedre specifikationer til de mere krævende brugere.

Den nye Mac mini komme til at se ud nogenlunde som på billedet øverst. Det vil sige stort set samme design som den nuværende, men mindre. Dog skulle Apple overveje at tilbyde den i de samme farver som de helt nye iMacs. Billedet stammer fra en video af YouTube'eren Jon Prosser, der er blevet kendt for at lække nyheder om kommende Apple-produkter.

Ifølge Prossers kilder, vil den få de samme porte som den nuværende Intel-baserede Mac mini, hvilket vil sige fire Thunderbolt-porte, to USB-A-porte, ethernet og HDMI. Det er to Thunderbolt-porte mere end den nuværende M1-baserede Mac mini, der kun har to.

Den skulle også få den samme magnetiske port til strømforsyningen, som den nye iMac har. Da iMac'en har ethernet-port indbygget i strømforsyningen og ikke i selve computeren, lyder det til gengæld lidt mærkeligt, hvis den nye mini skulle få ethernet-port bag på, når nu den vil få samme strømforsyning med indbygget port. Men det er nok bare en detalje,

Der er ingen informationer om, hvornår den nye Mac mini skulle være klar, men man kunne jo håbe på, at det sker i år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.