Dem af os der er så gamle at vi kan huske årtusindeskiftet og al virakken om den såkalde millenium-fejl, havde nok ikke forventet, at årsskiftet fra 2010 til 2011 skulle være noget særligt. Men nytåret var åbenbart for meget for iPhonens alarm, der ikke længere virker efter hensigten. Lørdag morgen var det nok ikke det helt store problem, men i morgen, mandag, er der nok en del, der skal op til et bestemt tidspunkt. Skal man det, skal man IKKE regne med at iPhonens alarm virker. I hvert fald ikke hvis det er en engangs alarm. Gentagne alarmener virker dog som de skal.

Det er ikke første gang der er problemer med iPhonens alarm. Da vi gik fra sommer til normaltid var der også problemer med alarmen, der ringede en time senere end man havde sat den til. Den gang var det dog med de gentagne alarmer problemet opstod, mens engangsalarmer virkede fint. Den gang løste problemet sig selv efter en uges tid. Noget tyder på at også denne gang løser problemet sig selv. Der er i hvert fald meldinger om, at alarmen skulle virke korrekt allere fra den 3., altså i morgen.

Hvis ikke man tør løbe an på det, er løsningen at lave sin alarm så den er gentaget:

• Tryk på Ur
• Tryk +
• Indstil alarm
• Tryk på "gentag"
• Sæt gentagelsesintervallet
• Tryk på "gem"

Der er en ualmindelig kedelig fejl i iOS, at alarmen igen ikke virker, og et alvorligt hak i Apples troværdighed. Nu er det sket to gange inden for få måneder - hvornår sker det næste gang? Tør folk overhovedet benytte iPhonens alarm længere? Der må være en programmør med meget røde ører et sted i Apples hovedkvarter i Cupertino. Ifølge rygterne har Apples chef, Steve Jobs, fyret folk for langt mindre ting. I Silicon Valley bruges vendingen “at blive steeved” til at beskrive fyring, der kommer som et lyn fra en klar himmel. Jobs finder sig i den grad ikke i pis og lever en medarbejder ikke op til hans ideer, så får man kniven med det samme.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.