Som jeg tidligere har skrevet, synger iTunes efter næsten to årtier bogstaveligt talt på sidste vers. Formodentligt vil Apple allerede i dag meddele at iTunes bliver erstattet af separate apps til musik, film og podcast på Mac’en som vi kender det fra iOS. Det vil ske i næste udgave af macOS, der kommer til efteråret, men som Apple allerede vil præsentere i dag når udviklerkonferencen WWDC 2019 starter.

Faktisk er Apple allerede i gang. For det første har Apple fjernet alt indhold fra iTunes’ Facebook-side og i stedet lagt det over på Apple TV’s side. Det samme er sket på Instagram. Derudover er Apple begyndt at udskifte iTunes-specifikke links til apps, musik etc. Tidligere var de alle af typen “itunes.apple.com” nu er de i stedet kategori-specifikke som “music.apple.com” eller movie.apple.com”.

Om iTunes

iTunes blev lanceret i 2001 og var i mange år stærkt medvirkende til Apples succes ovenpå lanceringen af først iPoden og siden iPhonen.

iTunes var en af Apples flagskibs-apps. Det fungerede som mediebibliotek, medieafspiller og bindeled til ens iPod og iPhone og i mange år var iTunes Store verdens største butik for salg af musik.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.