Det varer ikke mere end et par måneder før Apple lancerer årets nye iPhones. Efter sidste års nye design skulle man måske tro, at vi i år ville få en mere afdæmpet opgradering. Noget tyder dog på, at Apple også i år vil have mange nye ting med til os.

En af dem, der har været flest rygter om, er nye skærme med en opdateringsfrekvens på 120 Hz. Det er det dobbelte af det nuværende. Højere opdateringsfrekvens giver mere flydende animationer og grafik. Til gengæld bruger det og mere strøm, så Apple gør batteriet tilsvarende større for at kompensere for dette.

Nu er der så også rygter om, at skærmen i den kommende iPhone 13 vil få en always on-funktion ala den der er i Apple Watch. Det vil sige, at skærmen altid vil være tændt, så man altid kan se klokken etc. For at det ikke skal dræne batteriet på ingen tid, bliver der skruet ned for lysstyrken og opdateringsfrekvens drosles også helt ned. Ud over klokken vil man formodentligt kunne se ting som notifikationer uden at skulle aktivere skærmen. Funktionen er ikke noget Apple har fundet på, da flere Android-modeller har haft det i årevis.

Ud over en forbedret skærm og større batteri i iPhone 13, er der rygter om forbedret kamera og et optimeret design, der bygger videre på de nye ting der kom med iPhone 12. Det kunne for eksempel være en endnu tyndere ramme omkring skærmen.

iPhone 13 forventes lanceret i september.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.