Ifølge nye rygter arbejder Apple på en ekstra iPhone - der i modsætning til de modeller der kommer på det regulære event i efteråret - først kommer i starten af næste år. Denne ekstra iPhone vil desuden kun vil 4G, hvor de andre også får 5G. Til gengæld bliver den så også billigere. Det skriver Business Insider efter at flere analytikere har talt med nogle af de producenter, der leverer komponenter til Apples iPhones.

Til efteråret, på det regulære årlige iPhone-event hvor Apple løfter sløret for iPhone 12, vil der ifølge rygterne komme fire nye iPhones - alle med 5G. I starten af 2021 vil der så komme yderligere en iPhone, som bliver en smule skaleret ned. Både hvad angår prisen og 5G. Den vil nemlig kun have 4G.

Den forventes at komme omkring februar og blive billigere end iPhone 12, der forventes at koste det samme som iPhone 11 koster i dag. "Prisen bliver aggressiv da Apple vil gå efter en bredere kundebase", udtaler analytikeren bag oplysningerne.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.