Apple arbejder på en ny udgave af Apple TV, der skal erstatte den nuværende boks. Der bliver ikke tale om noget revolutionerende nyt, men en enkelt regulær nyhed bliver der dog plads til. Det skriver Bloomberg.

Den kommende Apple TV vil nemlig få en ny controller, der kan findes på samme måde som "Find min iPhone", hvis den er blevet væk. Controlleren betegnes i det hele taget som redesignet uden at det specificeres nærmere. Om det betyder, at Apple endelig får rettet op på problemet med, at man ikke ved hvad der er op og ned på controlleren er derfor også uvist. Man har dog lov at håbe.

Ud over en ny controller får den nye Apple TV er kraftigere processor for bedre spil-performance. Der bliver også mere lagerplads, nemlig 64Gb eller 128GB.

Lanceringen kan i princippet ske når som helst, men det kan også være, at Apple trækker den indtil starten af næste år. Det handler alene om samspillet med Apples andre nye produkter, altså hvilke produkter Apple ønsker skal rende med opmærksomheden. Her risikerer en ny Apple TV at blive glemt, hvis der samtidig kommer nye iPhones, et nyt Apple Watch og en ny iPad. Samt ikke mindst en helt ny Mac baseret på Apples egen processor, som Apple jo har stillet i udsigt. Mest sandsynligt er derfor nok en lancering tidligt næste år.

Scroll ned for at se kommentarer