Ifølge nye oplysninger, har Apple udviklet en prototype på en iPhone uden et hak i skærmen øverst, som ellers har været der på alle iPhones siden Apple gik over til det nye design med iPhone X for et par år siden.

TrueDepth-sensorpakken, der bruges til Face ID, og som har siddet i skærmhakket, er nu blevet mindre og flyttet ud i selve rammen. iPhonen har en skærm på 6,7 tommer. Til sammenligning har den nuværende iPhone 11 Pro Max en skærm på 6,5 tommer. Den nye iPhone giver altså endnu større.

Ben Geskin har lavet et mockup af den nye iPhone, som ifølge rygterne bliver lanceret til næste efterår.

Tidligere er det kommet frem, at næste års iPhones vil have en flad ramme fremfor den nuværende runde ramme i kanten. Det passer meget godt med at rammen skal bruges til at huse sensorer og kamera. Jeg har også hørt at apple generelt arbejder på et nyt design, men det kan selvfølgelig tænkes at der med dét blot menes en skære uden hak.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.