En fejl i iOS eller iCloud gør, at hvis man man går ind under Generelt > Nulstil > Nulstil alle indstillinger, så forsvinder adgangen til ens iCloud data. Det skriver MacRumors. Det er lidt uklart om data bliver slettet eller bare bliver utilgængelige. Uanset hvad, er det ikke meningen, da der under "Nulstil alle indstillinger" specifikt oplyses om, at det kun er indstillingerne - ikke data - der slettes.

Pudsigt nok er det kun de dokumenter iPhonen har adgang til, der forsvinder fra iCloud. Dokumenter, man har lagt i iCloud fra eksempelvis sin Mac, og som iPhonen ikke kan læse, bliver ikke utilgængelige. Noget tyder altså på, at man når man sletter indstillingerne, også sletter en eller flere indstillinger, der giver adgang til iCloud-filerne. Dette burde altså kunne genetableres, så data ikke er væk for altid. Man må også gå ud fra, at Apple tager backup af folks iCloud-data.

Apple oplyser til de berørte brugere, at de er i gang med at undersøge problemet. Indtil det er sket bør man nok afholde sig fra ta bruge den pågældende nulstillingsfunktion.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.